SESTRA SUNČICA KUNIĆ OBRANILA ZAVRŠNI SPECIJALISTIČKI RAD

389

U petak, 14. listopada 2022. s. Sunčica Kunić, Klanjateljica Krvi Kristove, obranila je na Učiteljskom fakultetu u Zagrebu na poslijediplomskom specijalističkom studiju dramske pedagogije završni specijalistički rad pod naslovom “Vrednovanje dramskog odgojnog rada i njegovih ishoda u nižim razredima osnovne škole” te stekla akademski naziv sveučilišne specijalistice dramske pedagogije. Na obrani su bile prisutne sestre Klanjateljice na čelu sa s. Zdravkom Leutar, regionalnom poglavaricom, otac s. Sunčice te njezini profesori, kolege i prijatelji.

Sestra Sunčica je rođena 1983. godine u Rijeci gdje je završila osnovnu i srednju školu te Učiteljski fakultet. U zajednicu Klanjateljica Krvi Kristove ušla je 2009. godine. Nakon redovničke formacije prve je zavjete položila 2013., a doživotne 2018. Kao učiteljica razredne nastave djeluje u Prvoj katoličkoj osnovnoj školi u Gradu Zagrebu od njezina osnutka 2013. godine.

Sestri Sunčici od srca čestitamo i želimo neka se Bog proslavi po njezinu životu i djelovanju, a znanje stečeno tijekom studiranja neka bude plodonosno u njenom daljnjem pedagoškom radu.

Zagreb, 14. listopada 2022.

Prethodni članakBLAGOSLOV OLTARA SV. MARIJE DE MATTIAS I SLIKÂ SV. GAŠPARA, SV. KATARINE  SIJENSKE I SV. FRANJE KSAVERSKOG U KAPELICI UZ ŽUPNU CRKVU BL. ALOJZIJA STEPINCA U MILANOVCU
Sljedeći članakSESTRA SUNČICA KUNIĆ OBRANILA ZAVRŠNI SPECIJALISTIČKI RAD