POKRAJINSKI SUSRETI U REGIJI ZAGREB 2022.

327

Kao nastavak odvijanja 26. redovitog regionalnog sabora sestara Klanjateljica Krvi Kristove, Regija Zagreb, nakon što je prvo plenarno zasjedanje održano u lipnju 2021., ove su godine održani Pokrajinski susreti u šest centara. U subotu, 24. rujna susreti su održani u Zagrebu-Miramarska 100, u Ivanečkom Vrhovcu, u Banjoj Luci-Novi Nazaret i u Zadru. Tjedan dana kasnije, 1. listopada pokrajinski susret je održan u Okučanima, a par dana kasnije online i u zajednicama u Australiji.

Tema i sadržaj Pokrajinskih susreta bilo je vrednovanje Smjernice donesene na prvom plenarnom zasjedanju 26. redovitog regionalnog sabora.

Nakon osobnog promišljanja, rada u skupinama i u plenumu bila je očita jedinstvenost rezultata u onome na što smo stavljale naglasak u življenju Smjernice, koje su poteškoće i na čemu ubuduće trebamo poraditi kako bismo je vjernije živjele.

Na Pokrajinskim susretima prezentirani su izvještaji o djelovanju Povjerenstava, Projekata i Centara Regije. Sestre su dale svoje primjedbe i prijedloge za daljnje djelovanja spomenutih stvarnosti.

Zagreb, 4. listopada 2022.

Prethodni članakSESTRA SUNČICA KUNIĆ OBRANILA ZAVRŠNI SPECIJALISTIČKI RAD
Sljedeći članakPOKRAJINSKI SUSRETI U REGIJI ZAGREB 2022.