NOVE ASC PRIDRUŽENE ČLANICE

1601

Jedanaest vjernica laikinja, članica Zajednice Krvi Kristove u Podsusedu, izrazile su želju postati pridružene članice Klanjateljica Krvi Kristove (ASC). Za taj čin pripremale su se intenzivno kroz nekoliko mjeseci. Potom su napisale molbu i obećanje kojim se obvezuju produbljivati život kršćanske vjere u vlastitom staležu i okolnostima rastući u duhovnosti i apostolatu Krvi Kristove u duhu i karizmi Klanjateljica Krvi Kristove.

Na dan osnutka Družbe sestara Klanjateljica Krvi Kristove, 4. ožujka 2020., upriličeno je primanje članicâ za vrijeme euharistijskog slavlja kojem je predsjedao don Rudolf Belko, župnik Župe svetog Ivana Bosca u Podsusedu.

S. Ana Ana Marija Antolović, regionalna poglavarica Klanjateljica Krvi Kristove, i s. Augustina Barišić, predsjednica Povjerenstva za zajednice Krvi Kristove i ASC pridružene, poimence su prozvale i primile sljedeće članice Zajednice Krvi Kristove koje su postele ASC pridružene: Finku Filipović, Albinu Kolarić, Godanu Kos, Kaju Križan, Mariju Krpan, Mariju Lovrenčić, Ružicu Marković, Vesnu Mešić, Jadranku Ozimec, Mirjanu Pavić i Katicu Veriga.

Radosno slavlje nastavljeno je u zajednici sestara.

Novim ASC pridruženima od srca čestitamo i molimo blagoslov njima i njihovim obiteljima. Neka ih snaga Krvi Kristove krijepi u povjerenom im kršćanskom pozivu i poslanju.

s. Danijela Anić
Zagreb, 5. 3. 2020.

Prethodni članakDAN OSNUTKA DRUŽBE KLANJATELJICA KRVI KRISTOVE
Sljedeći članakNOVE ASC PRIDRUŽENE ČLANICE