PROMOCIJA MONOGRAFIJE „KLANJATELJICE KRVI KRISTOVE – 125 GODINA DJELOVANJA U BIHAĆU“

868

U četvrtak, 5. prosinca 2019., u prostorijama Knjižnice Sv. Josip u Bihaću održana je promocija monografije „Klanjateljice Krvi Kristove – 125 godina djelovanja u Bihaću“ koju je uz ovaj značajan jubilej priredio dr. sc. Franjo Jurić.

S. Blanka Šturm, poglavarica zajednice sestara u Bihaću, pozdravila je sve prisutne koji su ispunili prostor Knjižnice, i zaželjela im dobrodošlicu na još jedno zajedničko sjećanje na dugogodišnju prisutnost i rad sestara u ovom gradu.

Knjižicu su predstavili fra Robert Slišković, župni vikar u Bihaću, govoreći o karizmi i sadašnjem djelovanju sestara; Jasna Pašić, prof. povijesti, s osvrtom na odgojno-obrazovni rad sestara; prof. Adnan Dupanović, direktor Galerije u Bihaću, o djelovanju sestara koje je upoznao kroz izložbu fotografija uz jubilej, te sam autor dr. sc. Franjo Jurić. Moderatorica večeri bila je Edna Hrkić, učenica Katoličkog školskog centra.

Uz čestitke predavačima još jednom upućene su čestitke Klanjateljicama Krvi Kristove za kontinuiranu prisutnost u Bihaću i sve što danas čine.

Svakoj od njih uručen je veliki buket cvijeća. Nakon predstavljanja, u svečanoj atmosferi je nastavljeno zajedničko druženje uz prigodni domjenak.

s. Blanka Šturm
Bihać, 6. 12. 2019.

Prethodni članakADVENTSKA DUHOVNA OBNOVA U BIHAĆU
Sljedeći članakPROMOCIJA MONOGRAFIJE „KLANJATELJICE KRVI KRISTOVE – 125 GODINA DJELOVANJA U BIHAĆU“