WEB PREZENTACIJA ZAKLADE „MARIJA DE MATTIAS“ U NOVOM RUHU

1184

Zaklada „Marija De Mattias“ je pokrenula novu internet prezentaciju koju možete pogledati na linku www.zaklada-mdm.hr. Uz informacije o Zakladi i njezinim projektima te o načinima pomoći djelovanju Zaklade, stranica sadrži vijesti o događanjima vezanim uz rad i projekte Zaklade.

Zaklada je pravna osoba, neprofitna organizacija s humanitarnim i socijalnim usmjerenjem. Osnovana je 2007. godine. Programi i projekti obuhvaćaju integraciju osoba s invaliditetom, pomoć obiteljima u stanju socijalne zaštitne potrebe, stipendije, unapređenje kvalitete života starijih osoba, inicijative i aktivnosti usmjerene potrebi zajednice i pojedinca zauzimanjem za socijalnu pravdu, ozdravljenje i pomirenje – prema lijepom poretku stvari u svijetu.

U ostvarenju ciljeva Zaklada svojim projektima i programima nastoji senzibilizirati širu javnost uvjerena da time doprinosi boljem poretku i odnosima u društvu u kojem dobro ipak ima zadnju riječ. U istom cilju je organizirala humanitarnu prodajnu likovnu izložbu „Za nove mladice“ koja je u tijeku. Prihodi od prodaje radova dobivenih donacijom akademskih umjetnika, studenata ALU i likovnih umjetnika amatera namijenjeni su: Centru za odvikavanja od ovisnosti „Marjanovac“, Aleksandrovac, BiH; Udruzi osoba s intelektualnim teškoćama „Suncokret“, Nova Gradiška; stipendistima Zaklade „Marija De Mattias“.

Djelovanje Zaklade možete podržati kao član – podupiratelj Zaklade „Marija De Mattias“ ili donacijama putem PayPal sustava.

Kako biste se što detaljnije informirali o projektima i radu Zaklade ili pomogli djelovanju Zaklade, svakako posjetite novu web prezentaciju na linku www.zaklada-mdm.hr.

Uprava Zaklade „Marija De Mattias“
Zagreb, 28. 9. 2018.

Prethodni članakTRIDESETA OBLJETNICA DJELOVANJA SESTARA U SUKOŠANU
Sljedeći članakSPOMEN NA DOLAZAK KLANJATELJICA U BOSNU 7. LISTOPADA 1879.