KANONSKA VIZITACIJA – PRVI KRUG SUSRETA

1383

Vrhovno vijeće nalazi se u našoj Regiji od 15. ožujka, a već je uspjelo susresti 60-tak sestara koje su sudjelovale na susretima u Ivancu, Banja Luci i Zagrebu.U klimi otvorenosti, u dijeljenju razmišljanja i iskustava, sestre su produbljivale temu kanonske vizitacije Proročice danas s pomiriteljskim srcem. Otkrivajući proročki poziv za svoje djelovanje danas, sestre su posvijestile potrebu uzajamnog praštanja i neumornog nastojanja oko korjenitog mijenjanja kamenog srca u srce od mesa, koje će postati pomiriteljsko i biti blizu bližnjemu, nadasve u najpotrebnijima.

Vrhovna poglavarica s. Mariamma Kunnackal sa svojim suradnicama posjetila je nekoliko zajednica u Hrvatskoj te u Bosni i Hercegovini, a susrela se i s vjernicima laicima koji surađuju sa sestrama, s članovima Zajednica Krvi Kristove u Banjaluci i u Zagrebu.

U započetom Svetom tjednu, nama Klanjateljicama Krist je još bliži po posebnoj karizmi koju nam je darovao po svetoj Mariji De Mattias.

Prethodni članakBISKUP KOMARICA PRIMIO GENERALNU POGLAVARICU DRUŽBE KLANJATELJICA KRVI KRISTOVE, ČASNU MAJKU MARIAMMU KUNNACKAL
Sljedeći članakSRETAN USKRS