ZAJEDNIŠTVO MLADIH IZ SISKA PROŠIRILO SE DILJEM BISKUPIJE

1517

U nedjelju 6. svibnja 2012 god. grad Kutinu preplavilo je mnoštvo mladih ljudi u plavim, crvenim, narančastim, bijelim i naravno zelenim majicama koje su nosili domaćini SHKM.

Cijela župa Kutina udružila je snage kako bi pružila ugodnu i pamćenja vrijednu dobrodošlicu mladim prijateljima iz Posušja, Mostara, Šibenika, Splita, Bednje, Jesenja, okolice Varaždina, Zagreba… Kutinske obitelji u svoj dom smjestile su 1100 mladih ljudi. I dok je mjesecima trajala priprema terena za ovaj događaj, kojemu je svoj doprinos dala i zajednica ASC, jedni su animirali mlade, prikupljali volontere, poticali obitelji na otvorenost doma, drugi su se uključili u organiziranje zajedničkog slavlja svete mise, druženje s mladima toga dana te razgledavanje kulturnih znamenitosti grada Kutine.

Na misi u Kutinskoj Slatini sudionike susreta pozdravio je Davor Žmegač gradonačelnik Kutine i zahvalio što su i u Grad Kutinu mladi donijeli pozitivne poruke. Misno slavlje predvodio je Vjekoslav Huzjak, biskup bjelovarsko-križevački.

Prethodni članakASC NA NACIONALNOM SUSRETU MLADIH U SISKU
Sljedeći članakPREDSTAVLJANJE KNJIGE S. TOMISLAVE KATE ĆAVAR