OBNOVLJENA RADOST ASC ZAJEDNIŠTVA

1444

U subotu, 14. siječnja 2012., na samom početku novog liturgijskog vremena i drugog dijela akademske godine, Regionalna uprava omogućila je sestrama generacijski susret!

Naime, sestre u dobi koju psihologija naziva „srednjom“ mogle su u jednodnevnom susretu doživjeti radost zajedništva, jer se neke nisu godinama vidjele, a ponuđenim sadržajem duhovno obnoviti. Liječnica iz Čakovca, dr. med. Mirjana Radan sa skupinom ASC podijelila je svoje osobno duhovno bogatstvo te snagom svojeg uvjerljivog svjedočanstva pripadnosti Isusu Kristu i svoje predanosti njemu kroz sav rad i življene situacije, lijepe i manje lijepe, u mnogima je iznova oživjela hrabrost na putu osvajanja svetosti, na koju smo i kao vjernice i kao posvećene osobe pozvane. Iznesena razmišljanja, proživljene lijepe i teške situacije, čvrst stav u obrani života na svim razinama, nezaobilazna spremnost na praštanje uvijek i svima uz pomoć bojne opremeMOLITVE – osobne i prijatelja…, samo su neki od poticaja koje je uz izrečenu i posvjedočenu jednostavnost oživjela u svijesti nazočnih ASC.

Vjerujemo da će njezino svjedočanstvo odjeknuti na oranici Kraljevstva Božjega, kako u širokoj ASC zajednici, tako i među onima među kojima, oslonjene na snagu Kristove Krvi i zagovor svete Marije De Mattias, djeluju Klanjateljice. Zahvalne smo Bogu za životni put doktorice Mirjane i spoznaju postojanja brojnih anonimnih Klanjateljica u svijetu, koje su po žrtvi i molitvi trajna tiha potpora radnicama i radnicima na Gospodnjoj njivi.

Prethodni članakOKUČANI-SAMOSTAN SVETE OBITELJI
Sljedeći članakVRATILA SE SESTRA JOSIPA IZ AUSTRALIJE