KONCERT U CRKVI SVETE ANE – BJELOVAR

2565

Već četvrtu godinu zaredom uoči blagdana svete Cecilije, u crkvi svete Ane u Bjelovaru, održava se koncert sakralne glazbe pod ravnanjem i u organizaciji sestre Virginije Kolić koja svoje bogato znanje, iskustvo i neiscrpni entuzijazam u crkvenoj glazbi s jednakim žarom prenosi na dječji zbor, zbor mladih i mješoviti zbor župe svete Ane.

Ovogodišnji koncert bio je upravo hvalospjev ljubavi koji je izronio iz svakog trenutka vježbe pjevanja i sviranja svih koji su u njemu sudjelovali, od onih najmanjih iz malog zbora, od suza poteklih zbog zaboravljenih riječi, od truda uloženog u pohađanje i vježbanje na instrumentima učenika Glazbene škole Vatroslav Lisinski, darovanih subota zbora mladih i upornosti mješovitog zbora.

Ovogodišnji gost koncerta bio je Komorni zbor sv. Ivana Bosca iz Zagreba kojemu je uzvraćeno prošlogodišnje gostoprimstvo.

Neka nas radost pjesme ovog koncerta ponese prema Adventu i Božiću koji će nam u malom djetetu Isusu donijeti mir, radost i veselje.

Neka pjesma na našim usnama bude znak da u sebi nosimo radost, a dobri Bog neka blagoslovi sve one koji su svojim glasom priredili blagdan našim ušima i srcima.

Mi smo ih mogli nagraditi samo burnim i iskrenim pljeskom.

Sanja Radoš
Bjelovar, 23. 11. 2016.

Prethodni članakDUHOVNA OBNOVA U ŽUPI BISTRA
Sljedeći članakKAKO SE NOSITI S GUBITKOM?