ZAHVALA DONATORIMA ZA FASADU NA KAPELICI U MIRAMARSKOJ

1017

U subotu, 18. prosinca 2021. u prostorima samostana sestara Klanjateljica Krvi Kristove u Zagrebu – Miramarska cesta 100, organizirana je sveta misa zahvalnica za sve koji su financijski pomogli stavljanje ventilirajuće fasade na kapelici Krvi Kristove u okrilju samostana svete Terezije od Djeteta Isusa.

Zahvalnost ponajprije dugujemo Bogu, koji je jasno pokazao da mu je ovo djelo drago. Zahvalne smo osobama čijom se dobrotom poslužio da sestre ovdje nađu svoj dom i duhovnu snagu životom naviještati neizmjernu Božju ljubav.

Svoju zahvalnost upućujemo poduzeću „MI PROJEKTIRAMO VAMA“ na čelu s gosp. Petrom Lušom, koordinatorom svih sudionika u izgradnji, projektantu i glavnom stručnom nadzoru, koji je imao znanja, umijeća, strpljivosti i ljubavi unijeti i projektirati sve naše male i velike promjene nastale tijekom gradnje novog dijela našega samostana.

Zahvalne smo glavnom izvođaču fasade na kapelici g. Jakovu Stanušiću i poduzeću FOREST GREEN te svim kooperantima, izvođačima i radnicima, koji su uložili veliki trud i umijeće u obnovu i izgradnju ove fasade.

Hvala gosp. Miri Bilušu, koji se istakao posebnom donacijom te tako postao kum ovoga projekta na kapelici. Dakako da hvala ide i njegovom poduzeću SPEC AUTOMATIKA.

Uz već navedene zahvala ide i ostalim našim donatorima: Luka Dominković, „MI PROJEKTIRAMO VAMA“; Mario Ćosić  i Zdravko Ćosić „ĆOSIĆ DESING“, Nikola Knežević „INSTALOGRAD“; Ilija Topić „TOPIĆ GLAZURE“; Zdravko Kožar „ENPRO“; Vjeran Novoselec „CEDRUS IZOLACIJE“; Nikola Stojak „GTM STOJAK; Markica Stanušić „ANKONA GRUPA“; Stjepan Mogulić i Darko Mogulić „CORONA“; Mate Šarić „METALINDEX“; Željko Matić „MATIĆ PLUS“, Mario Tomić „MAX INTERIJERI; Franjo Banožić „FIMAD GRUPA; Robert Pietri, Mladen Žganjer i Ante Ljubičić „FOREST GREEN“.

Svi su oni svojim doprinosom pomogli sestrama i svima koji će se okupljati u našoj kapelici i tako ostavili trajni trag u našoj zajednici.

s. Zdravka Leutar
Zagreb – Miramarska, 18. prosinca 2021.

Prethodni članakGENERALNI MODERATOR DRUŽBE MISIONARA KRVI KRISTOVE POHODIO ZAJEDNICU KLANJATELJICA U REGIONALNOJ KUĆI U ZAGREBU
Sljedeći članakZAHVALA DONATORIMA ZA FASADU NA KAPELICI U MIRAMARSKOJ