SVEČANOST DODJELE ZAHVALA VOLONTERIMA I PODUPIRATELJIMA ZAKLADE MDM

1683

Dana 30. lipnja 2014. u samostanu sestara Klanjateljica Krvi Kristove u Zagrebu, Miramarska 100, upriličena je svečanost i druženje s prijateljima, volonterima i podupirateljima Zaklade Marija De Mattias. Tom prigodom dodijeljene su zahvale volonterima i nekim podupirateljima koji su kroz proteklu školsku godinu iskazali volju i zanimanje te bili uključeni na različite načine u rad za dobrobit bližnjih putem Zaklade MDM.

Volonteri, koji djeluju od listopada 2013. godine bili su velika pomoć u organizaciji i provođenju različitih aktivnosti i projekata Zaklade kao što su: humanitarni koncert „Moja arena – put u život“, susreti Gozbe ljubavi, slavlja Božića i Uskrsa u dječjoj bolnici u Klaićevoj, Zagreb, individualni rad i pružanje socijalne podrške djeci iz rizičnih obitelji, prikupljanje i podjela pomoći ugroženima na poplavljenim područjima, radionice i aktivnosti u svrhu promoviranja Zaklade te angažman glede poboljšanja kvalitete života i provođenja slobodnog vremena korisnika Caritasove kuće Oborovo.

Kako bi se sve navedene ali i druge aktivnosti mogle provoditi, dobročinitelji i podupiratelji Zaklade pružali su svoju financijsku podršku i omogućili da se može ustrajno činiti dobro.

Velika radost i osvježenje ovoga slavlja bila je i devetogodišnja Lea Petković iz Zagreba koja se uz svoju majku Danijelu uključila i postala najmlađa podupirateljica Zaklade. Druženje su svečanim pjevanjem upotpunile sestre ASC i članice zbora župe sv. Ivana Bosca iz Podsuseda, predvođene sestrom Imeldom Dolibašić.

Zaklada MDM živi od velikodušnosti nesebičnih ljudi i doista, tko na bilo koji način pomogne njezino djelovanje pridonosit će uspostavi boljega svijeta i lijepog poretka stvari što ga je Krist utemeljio u svojoj Krvi (sv. Marija De Mattias).

S. Ana Marija Antolović, predsjednica Uprave Zaklade Marija De Mattias, uputila je riječi zahvale volonterima, podupirateljima, Klanjateljicama Krvi Kristove i svima koji se uključuju u različite inicijative i projekte Zaklade.

Zahvalni smo svima koji su se do sada uključili i podržali djelovanje naše Zaklade, kao i onima koji će tek postati naši podupiratelji i dio dobrih nastojanja za bolje, pravednije i solidarnije društvo.

s. Ljubica Radovac,
voditeljica razvoja programa Zaklade MDM
2.7.2014.

Prethodni članakBDIJENJE U LUDBREGU
Sljedeći članakNOĆ KLANJANJA I MOLITVE