ZAVRŠEN IZBORNI REGIONALNI SABOR

1441

U utorak, 1. svibnja, u završnom dijelu Sabora sestre, članice Sabora (na slici) nastavile su diskusiju o usmjerenju Regije: U nadi prema preobrazbi.

Na rad Sabora osvrnuli su se moderator, p. Niko Bilić DI i nazočne gošće, s. Mariamma Kunnackal, s. Nadia Coppa i s. Judith Kuman. Svi su izrazili radost dijeljenja zajedništva sa zastupnicama te zapazili da Klanjateljice Regije Zagreb imaju budućnost, jer u njima živi i radost i nada.

Prigodom zatvaranja Izbornog regionalnog sabora, s. Cecilija Milković je zahvalila svim sestrama koje su uložile svoje snage i podnijele najveći teret, sestrama koje su pripremale i animirale liturgiju, Povjerenstvu Izbornog regionalnog sabora, prevoditeljici te ostalim sestrama koje su vršile odgovorne službe u Saboru. Uslijedila je svečana euharistija kojom smo sve izrazile zahvalnost Bogu za dosadašnje vodstvo Regije i za učinjeni hod, te molile blagoslov za budućnost.

Nakon radosnog zajedništva i blagovanja svaka se uputila u mjesto svoga poslanja nošena novim žarom i poletom da u svakoj situaciji BIRA ŽIVOT!

Prethodni članakIZBORNI REGIONALNI SABOR
Sljedeći članakČESTITKE NOVOIZABRANOJ REGIONALNOJ UPRAVI