GOZBA LJUBAVI

1906

Tradicionalni susret koji promiče poštivanje cjelovitosti i dostojanstva ljudske osobe bez obzira na vrstu i težinu oštećenja njezinog zdravlja pod nazivom »Gozba ljubavi« održan je 7. prosinca u Kući bl. Alojzija Stepinca u Brezovici.

»Na ovogodišnjoj Gozbi okupilo se dvjestotinjak osoba. Pored starih prijatelja iz Oborova, Goljaka, Slave Raškaj i OŠ Mato Lovrak iz Dubrave, ove godine su nam se pridružili i Centar za odgoj i obrazovanje Dubrava, te studenti Katoličkog bogoslovnog fakulteta koji su pripremili i vodili program – od uređenja prostora do animiranja cijelog susreta. Misno slavlje predvodio je salezijanac don Milan Ivančević, a zbor mladih HAIFA iz župe sv. Male Terezije s Miramarske animirao je liturgijsko pjevanje uz pomoć franjevačkih bogoslova s Kaptola 9. U posjeti nam je i ove godine bio sv. Nikola čiji su dolazak i podjelu darova uprizorili bogoslovi i laici – studenti KBF-a«, izjavila je s. Ljubica Radovac, voditeljica razvoja programa u Zakladi »Marija De Mattias« te je naglasila: »Ovaj susret iz godine u godinu poprima sve veći značaj za sve sudionike te sve one koji prepoznaju kako nas Gozba ljubavi uči više biti bližnji i blizu jedni drugima.«

Organizator susreta »Gozba ljubavi« je Zaklada »Marija De Mattias« sestara Klanjateljica Krvi Kristove, a susreti se organiziraju već šest godina u Brezovici u suradnji sa zagrebačkim Caritasom.

Prethodni članakMOLITVENI SUSRET
Sljedeći članakČESTIT BOŽIĆ I BLAGOSLOVLJENU NOVU GODINU