DUHOVNA OBNOVA UZ POČETAK GRAĐANSKE GODINE

1913

U nedjelju poslijepodne, 14. siječnja 2018., upriličena je duhovna obnova u samostanu Klanjateljica Krvi Kristove u Zagrebu, Vinobreška 16, za sve koji su željeli na trenutak stati, odmoriti se i započeti s Bogom novu građansku godinu. Voditeljica duhovne obnove s. Ljiljana Marić upućivala je prisutne katehezom, molitvom i pjesmom na promišljanje o osobnom odnosu s Bogom, o vjeri u Boga i Bogu, o cijeni otkupljenja te o važnosti poslanja koje je Bog povjerio svakom pojedincu, obitelji, narodu…

Sve prisutne, njih pedesetak, pozdravila je s. Melita Petra Kraševac, poglavarica zajednice, a blagoslovom i svojom prisutnošću podržao don Rudolf Belko, župnik zagrebačke Župe svetog Ivana Bosca.

Vedrina na licu, radost i zahvalnost u srcu što su svoje životne terete mogli ostaviti do nogu Isusovih, što uvijek nalaze otvorena vrata Klanjateljica koje su kao grad na gori što svijetli, svjetionik što budi nadu i pokazuje put k Bogu – samo su dio svjedočanstava sudionika na kraju duhovne obnove koju su doživjeli kao dragocjeni dar i Božji blagoslov na početku nove godine.

s. Danijela Anić
Zagreb, 15. 1. 2018.

Prethodni članakPREDSTAVLJENA ZBIRKA PJESAMA MARTINE PEUNIĆ „BOJE TIŠINE“
Sljedeći članakPROSLAVLJEN DAN KŠC-A “SV. PAVAO” U ZENICI